12/05/2023 12/05/2023 Σήμερα, 12 Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεστεί ο πανηγυρικός υπαίθριος προεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός στην αρχαία Βασιλική του Αγίου Αχιλλίου, στη Λάρισα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί λιτανευτική πομπή μέχρι τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου και άνοιγμα της...
12 Μαΐου, 2023 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2023 - 14:37

Λάρισα: Ο Αυστραλίας Μακάριος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην αρχαία Βασιλική του Αγίου Αχιλλίου

Διαδώστε:
Λάρισα: Ο Αυστραλίας Μακάριος θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην αρχαία Βασιλική του Αγίου Αχιλλίου

Σήμερα, 12 Μαΐου και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεστεί ο πανηγυρικός υπαίθριος προεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός στην αρχαία Βασιλική του Αγίου Αχιλλίου, στη Λάρισα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί λιτανευτική πομπή μέχρι τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου και άνοιγμα της Λάρνακας των Ιερών του Λειψάνων.

Στις 9.30 μ.μ. θα ξεκινήσει η Ιερά Αγρυπνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων