07/12/2019 07/12/2019 Το απόγευμα της εορτής του εν Αγίοις πατρός ημών Νικόλαου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού τελέσθηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης ο μεθέορτος εσπερινός και η λιτανεία του Λειψάνου και της εικόνας του Αγίου. Παρουσία των ευλαβών προσκυνητών, των Αρχόντων του τόπου, των Στρατονόμων και των Αερονόμων, των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου...
07 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2019 - 20:27

ΛΑΡΙΣΑ: Πλήθος κόσμου στη Λιτάνευση του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
ΛΑΡΙΣΑ: Πλήθος κόσμου στη Λιτάνευση του Αγίου Νικολάου

Το απόγευμα της εορτής του εν Αγίοις πατρός ημών Νικόλαου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού τελέσθηκε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης ο μεθέορτος εσπερινός και η λιτανεία του Λειψάνου και της εικόνας του Αγίου.

Παρουσία των ευλαβών προσκυνητών, των Αρχόντων του τόπου, των Στρατονόμων και των Αερονόμων, των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης, προπορευομένης της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων, το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικολάου ευλόγησε την πόλη της Λαρίσης, ενώ προ της απολύσεως και στα προπύλαια του Ιερού Ναού και αφού όλος ο κόσμος έψαλλε το απολυτίκιο του Αγίου και τον Εθνικό Ύμνο, ο προϊστάμενος της ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιος ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς ο Άγιος να μας αξιώνει να κερδίζουμε με την αγάπη και να υπερισχύουμε με την ταπείνωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων