05/05/2020 05/05/2020 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει ότι με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Χριστοφόρου, η Διεύθυνση, το Δ. Σ. του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του πανηγυρίζοντος Παρεκκλησίου του Αγίου Χριστοφόρου, θα τελέσουν Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Μαΐου 2020 και ώρα έναρξης 6.00, χοροσταντούντος του Επισκόπου Μεσαορίας κ....
05 Μαΐου, 2020 - 22:31

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πανήγυρις Αγίου Χριστοφόρου στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου

Διαδώστε:
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πανήγυρις Αγίου Χριστοφόρου στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοινώνει ότι με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Χριστοφόρου, η Διεύθυνση, το Δ. Σ. του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του πανηγυρίζοντος Παρεκκλησίου του Αγίου Χριστοφόρου, θα τελέσουν Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Μαΐου 2020 και ώρα έναρξης 6.00, χοροσταντούντος του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου.

Το πρωί του Σαββάτου 9 Μαΐου, ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία, στον ίδιο Ναό, ο οποίος ευρίσκεται στο χώρο του Ιδρύματος μεταξύ Λευκωσίας, Στροβόλου και Λατσιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων