07/04/2023 07/04/2023 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, στο Προεδρικό Μέγαρο, μαθητές της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μακεδονίτισσας τα οποία έψαλλαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, συνοδεία μικρής θεατρικής παράστασης. Τα παιδιά τραγούδησαν, επίσης, τραγούδια με θέμα την Κύπρο και στη συνέχεια χάρισαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμνηστικά δώρα. Ο  κ. Χριστοδουλίδης ξενάγησε...
07 Απριλίου, 2023 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 12:07

Λευκωσία: Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν μαθητές στον Νίκο Χριστοδουλίδη

Διαδώστε:
Λευκωσία: Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν μαθητές στον Νίκο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, στο Προεδρικό Μέγαρο, μαθητές της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μακεδονίτισσας τα οποία έψαλλαν τα Κάλαντα του Λαζάρου, συνοδεία μικρής θεατρικής παράστασης.

Ο  κ. Χριστοδουλίδης ξενάγησε τα παιδιά σε χώρους του Προεδρικού Μεγάρου, περιλαμβανομένου και του Γραφείου του. Μάλιστα «υπουργοποίησε» , έστω και για μερικά λεπτά, τους μαθητές που πήραν θέσεις στην αίθουσα όπου συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο και τη θέση του για λίγο, καθήμενη επικεφαλής του τραπεζιού  «ανέλαβε» η Πρόεδρος του σχολείου.
 
Πηγή: cyprustimes.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων