09/05/2021 09/05/2021 Το γραφικό ξωκλήσι με την αξιοθαύμαστη αρχιτεκτονική του που είναι χτισμένο κάτω από μια σπηλιά χωρίς σκέπη,  η Παναγιά η Κακαβιώτισσα στο βουνό Κάκαβο στη Λήμνο, το απόγευμα Κυριακής 9 Μαΐου δυστυχώς πληγώθηκε μετά από φωτιά που προκλήθηκε από πτώση αναμμένου καντηλιού. Ο αέρας στην περιοχή έφτανε τουλάχιστον τα 6 μποφόρ, με αποτέλεσμα να πέσει το...
09 Μαΐου, 2021 - 22:54
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2021 - 23:04

Λήμνος: Κάηκε το τέμπλο στην εκκλησιά χωρίς σκέπη

Διαδώστε:
Λήμνος: Κάηκε το τέμπλο στην εκκλησιά χωρίς σκέπη

Το γραφικό ξωκλήσι με την αξιοθαύμαστη αρχιτεκτονική του που είναι χτισμένο κάτω από μια σπηλιά χωρίς σκέπη,  η Παναγιά η Κακαβιώτισσα στο βουνό Κάκαβο στη Λήμνο, το απόγευμα Κυριακής 9 Μαΐου δυστυχώς πληγώθηκε μετά από φωτιά που προκλήθηκε από πτώση αναμμένου καντηλιού.

Ο αέρας στην περιοχή έφτανε τουλάχιστον τα 6 μποφόρ, με αποτέλεσμα να πέσει το αναμμένο καντήλι μέσα στο Ιερό τέμπλο και να γίνουν στο συγκεκριμένο σημείο στάχτη οι εικόνες, όπως θα δείτε στο βίντεο του LimnosReport που ακολουθεί:

  

Βίντεο-φωτο-ρεπορταζ: Νατάσα Ταραράκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων