25/04/2022 25/04/2022 Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε στο χωριό Ήρα Αργολίδας ο Άγιος Γεώργιος. Την παραμονή της εορτής, Κυριακή 24 Απριλίου 2022, τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός ιερουργούντος του Ιερομονάχου π. Λεοντείου Ξηνταρόπουλου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων....
25 Απριλίου, 2022 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 23:13

Λιτάνευσαν τον Άγιο Γεώργιο στην ‘Ηρα Αργολίδας

Διαδώστε:
Λιτάνευσαν τον Άγιο Γεώργιο στην ‘Ηρα Αργολίδας

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε στο χωριό Ήρα Αργολίδας ο Άγιος Γεώργιος.

Την παραμονή της εορτής, Κυριακή 24 Απριλίου 2022, τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός ιερουργούντος του Ιερομονάχου π. Λεοντείου Ξηνταρόπουλου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.

Στο τέλος του Εσπερινού ο εφημέριος του ναού π. Θεόδωρος Μποτσώνης ευχαρίστησε τους Ιερείς και τον κόσμο που παραβρέθηκαν στην εορτή.

Να σημειωθεί πως το δημοτικό διαμέρισμα της Ήρας βρίσκεται μέσα στον Αργολικό κάμπο και είναι περιτριγυρισμένο με πορτοκαλιές. Το τελευταίο διάστημα το εκκλησιαστικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Ιερέα π. Θεόδωρου, έχει πραγματοποιήσει σημαντικά έργα, όπως την επισκευή του καμπαναριού της εκκλησίας.

Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ. Ανδριανός, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών Μάριος Ρέσκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης και πάρα πολύς κόσμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων