10/08/2020 10/08/2020 Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Χασάν Ντιάμπ θα ανακοινώσει σύντομα την παραίτηση της κυβέρνησής του, είπε ο υπουργός Υγείας της χώρας σήμερα στο Reuters, στον απόηχο της τεράστιας έκρηξης που ισοπέδωσε μέρος της Βηρυτού και μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις μελών του υπουργικού συμβουλίου. Ο Ντιάμπ, επικεφαλής της κυβέρνησης του Λιβάνου εδώ και σχεδόν 7 μήνες, αναμένεται...
10 Αυγούστου, 2020 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2020 - 18:23

Λίβανος: Παραιτείται η κυβέρνηση

Διαδώστε:
Λίβανος: Παραιτείται η κυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου Χασάν Ντιάμπ θα ανακοινώσει σύντομα την παραίτηση της κυβέρνησής του, είπε ο υπουργός Υγείας της χώρας σήμερα στο Reuters, στον απόηχο της τεράστιας έκρηξης που ισοπέδωσε μέρος της Βηρυτού και μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις μελών του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Ντιάμπ, επικεφαλής της κυβέρνησης του Λιβάνου εδώ και σχεδόν 7 μήνες, αναμένεται να εκφωνήσει διάγγελμα προς το έθνος στις 19.30 τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το γραφείο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων