28/12/2020 28/12/2020 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας τους πολιτικούς συντάκτες για τον κορωνοϊό, τους εμβολιασμούς και την επιχείρηση «Ελευθερία», ενώ απάντησε σε ερωτήματα και για το άνοιγμα των σχολείων. «Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να τελειώνουμε με την περιπέτεια του κορωνοϊού» δήλωσε ο κ. Πέτσας. Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα,...
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2020 - 13:27

Επιχείρηση «Ελευθερία»: Η ενημέρωση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα

Διαδώστε:
Επιχείρηση «Ελευθερία»: Η ενημέρωση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας τους πολιτικούς συντάκτες για τον κορωνοϊό, τους εμβολιασμούς και την επιχείρηση «Ελευθερία», ενώ απάντησε σε ερωτήματα και για το άνοιγμα των σχολείων.

«Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να τελειώνουμε με την περιπέτεια του κορωνοϊού» δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, η Ελλάδα τα πήγε καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η χώρα κάνει δύο παράλληλες προσπάθειες κατά του κορωνοϊού: «Άμυνα με τα μέτρα και αντεπίθεση με την επιχείρηση «Ελευθερία» που θα απελευθερώσει την κοινωνία και την οικονομία. Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να κριθεί νικηφόρα η μάχη με τον κορωνοϊό».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων