04/09/2019 04/09/2019 Μέσα στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών έλαβε χώρα η επιστημονική ημερίδα με θέμα: “Λόγοι ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών”. Την ημερίδα διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου. Ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ.Γεώργιος Κασιμάτης εξέθεσε όλους τους λόγους και τα μέσα ακύρωσης της προδοτικής, όπως την αποκάλεσε...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 20:09
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2019 - 21:45

“Λόγοι ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών”

Διαδώστε:
“Λόγοι ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών”

Μέσα στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών έλαβε χώρα η επιστημονική ημερίδα με θέμα: “Λόγοι ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών”. Την ημερίδα διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου.

Ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου κ.Γεώργιος Κασιμάτης εξέθεσε όλους τους λόγους και τα μέσα ακύρωσης της προδοτικής, όπως την αποκάλεσε χαρακτηριστικά, συμφωνίας. Τόνισε επίσης ότι ο μόνος υπεύθυνος για την αποδοχή και διεθνή επιβολή της ονομασίας είναι το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο δεν την έχει κάνει αποδεκτή. Η ημερίδα συνεχίστηκε με τις εισηγήσεις των κ. Καρακωστάνογλου Βενιαμίν, διεθνολόγου και Γεωργίου Ρωμανού, ερευνητή-συγγραφέα.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων