30/09/2018 30/09/2018 Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητοπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και το παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης και Κώστας Ρούτουλας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι από την Κέρκυρα, την Αμμόχωστο και την Αίγινα κ.α. Αμέσως μετά το πέρας το μνημοσύνου ακολούθησε...
30 Σεπτεμβρίου, 2018 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2018 - 17:43

Mνημόσυνο για τον Πρώτο Κυβερνητη της Ελλάδος Ι. Καποδίστρια στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Mνημόσυνο για τον Πρώτο Κυβερνητη της Ελλάδος Ι. Καποδίστρια στο Ναύπλιο

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητοπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και το παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Γιώργος Καχριμάνης και Κώστας Ρούτουλας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι από την Κέρκυρα, την Αμμόχωστο και την Αίγινα κ.α.

Αμέσως μετά το πέρας το μνημοσύνου ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και από εκπροσώπους συλλόγων, μπροστά από το άγαλμα του μεγάλου κυβερνήτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων