30/08/2022 30/08/2022 Ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος παρέστη στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, του Ομότιμου Καθηγητή Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη N. Νανά. Ο Θεσσαλός πολιτικός για την εκδημία του διακεκριμένου Λαρισαίου επιστήμονα δήλωσε τα εξής: «Ο Ομότιμος Καθηγητής Καρδιολογίας Ιωάννης...
30 Αυγούστου, 2022 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 15:23

Μ. Χαρακόπουλος:  “Ο Ιωάννης Νανάς πρότυπο αλτρουισμού σύμφωνα με τις Ορθόδοξες παραδόσεις”

Διαδώστε:
Μ. Χαρακόπουλος:  “Ο Ιωάννης Νανάς πρότυπο αλτρουισμού σύμφωνα με τις Ορθόδοξες παραδόσεις”

Ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος παρέστη στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, του Ομότιμου Καθηγητή Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη N. Νανά.

Ο Θεσσαλός πολιτικός για την εκδημία του διακεκριμένου Λαρισαίου επιστήμονα δήλωσε τα εξής:

«Ο Ομότιμος Καθηγητής Καρδιολογίας Ιωάννης Νανάς υπήρξε μια εξαιρετική προσωπικότητα που υπηρέτησε με την ίδια αυταπάρνηση την ιατρική και τις χριστιανικές αξίες. Με την επιστήμη του στάθηκε δίπλα στον πάσχοντα άνθρωπο,ενσαρκώνοντας τις υψηλές αρετές της αλληλεγγύης και της αγάπης. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προσφορά του στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην αφρικανική ήπειρο, όπου συνέβαλε στη δημιουργία δύο Νοσοκομείων στην Ουγκάντα και στην Τανζανία. Ο βίος του συνιστά υψηλό πρότυπο αλτρουισμού σύμφωνα με τις Ορθόδοξες παραδόσεις. Είθε το ήθος και το έργο του Ιωάννη Νανά να αποτελέσουν παράδειγμα μίμησης για τους νέους επιστήμονες.  Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, μέλη της οποίας επίσης υπηρετούν με συνέπεια την ιατρική επιστήμη και την Ορθόδοξη Ιεραποστολή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων