24/11/2020 24/11/2020 «Ο άμεσος στόχος είναι να δώσουμε δέκα μέρες στο Σύστημα Υγείας για να ανασάνει, εμείς έξω στους δρόμους και οι πολίτες στα σπίτια τους», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον επιθεωρητή Αστυνομικών Υπηρεσιών Β. Ελλάδας Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Γενικό...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 14:54

Μ. Χρυσοχοΐδης: Άμεσος στόχος να δώσουμε δέκα μέρες στο ΕΣΥ για να ανασάνει

Διαδώστε:
Μ. Χρυσοχοΐδης: Άμεσος στόχος να δώσουμε δέκα μέρες στο ΕΣΥ για να ανασάνει

«Ο άμεσος στόχος είναι να δώσουμε δέκα μέρες στο Σύστημα Υγείας για να ανασάνει, εμείς έξω στους δρόμους και οι πολίτες στα σπίτια τους», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον επιθεωρητή Αστυνομικών Υπηρεσιών Β. Ελλάδας Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Λάζαρο Μαυρόπουλο.

«Ό,τι χρειάζεται, ό,τι μπορεί να γίνει, θα γίνει. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει», διαβεβαίωσε ο υπουργός.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σήμερα απόφαση για διάθεση 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με 60 οχήματα και άλλο εξοπλισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων