05/01/2022 05/01/2022 «Όλες οι μαζικές συνάξεις μας προβληματίζουν και οι πολίτες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλες τις οδηγίες που έχουμε πει: δηλ. να χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής προστασίας ή διπλή μάσκα, να κρατούν αποστάσεις και να κάνουν και σελφ τεστ πριν πάνε σε αυτές τις εκδηλώσεις. Η καλύτερη λύση θα είναι κάποιος που είναι ανεμβολίαστος να μην πάει...
05 Ιανουαρίου, 2022 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 18:50

Μαγιορκίνης: «Κάποιος που είναι ανεμβολίαστος, να μην πάει καθόλου…»

Διαδώστε:
Μαγιορκίνης: «Κάποιος που είναι ανεμβολίαστος, να μην πάει καθόλου…»

«Όλες οι μαζικές συνάξεις μας προβληματίζουν και οι πολίτες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλες τις οδηγίες που έχουμε πει: δηλ. να χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής προστασίας ή διπλή μάσκα, να κρατούν αποστάσεις και να κάνουν και σελφ τεστ πριν πάνε σε αυτές τις εκδηλώσεις. Η καλύτερη λύση θα είναι κάποιος που είναι ανεμβολίαστος να μην πάει καθόλου σε αυτές τις εκδηλώσεις και το δεύτερο βασικό στοιχείο είναι να κρατήσουμε αποστάσεις όσο περισσότερο γίνεται…Είναι μια περίοδος που πρέπει όλοι να βάλουμε τη λογική και να αποφύγουμε αυτές τις συναθροίσεις». Με αυτό τον τρόπο απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε κατά την ενημέρωση των συντακτών για τον εορτασμό των Θεοφανείων ο επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.

 


Η ενημέρωση από την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα και τον Γκίκα Μαγιορκίνη, πραγματοποιήθηκε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη, στις 18:00, αφού αύριο Πέμπτη είναι η αργία των Φώτων.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 43.386 νέα κρούσματα, 62 θανάτους και 628 διασωληνωμένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων