04/08/2021 04/08/2021 Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε δασική περιοχή ανάμεσα στο χωριό Καστάνια και στην Ανδρώα Ιερά Μονή Παναγιάς της Γιάτρισσας του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, σε ένα από τα λιγοστά δάση της στον νοτιοανατολικό Ταΰγετο στο δάσος της Βασιλικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα είναι πράγματι καλύτερη, ωστόσο υπάρχει ακόμη ενεργό...
04 Αυγούστου, 2021 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 9:26

Μαίνεται η πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη

Διαδώστε:
Μαίνεται η πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε δασική περιοχή ανάμεσα στο χωριό Καστάνια και στην Ανδρώα Ιερά Μονή Παναγιάς της Γιάτρισσας του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, σε ένα από τα λιγοστά δάση της στον νοτιοανατολικό Ταΰγετο στο δάσος της Βασιλικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα είναι πράγματι καλύτερη, ωστόσο υπάρχει ακόμη ενεργό μέτωπο κοντά στον Άγιο Νικόλαο, καθώς και διάσπαρτες εστίες. Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα με 21 αυτοκίνητα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο καναντέρ. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

To βίντεο, που ακολουθεί είναι από χθες, και είναι από τον Εθελοντικό Φυσιολατρικό Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Δυτικής Μάνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων