02/06/2021 02/06/2021 “Για άλλη μια φορά με έσωσε ο Θεός σήμερα. Δεν κρατάω τίποτα άλλο εκτός από την ευλογία που είχα να μην χτυπήσω σοβαρά. Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να κατακτήσω ένα μετάλλιο καθώς το τεχνητό μου μέλος έσπασε στο πρώτο μου άλμα. Με στεναχωρεί πολύ. Με πληγώνει αλλά είμαι ευτυχισμένος που θα ξανά έχω την...
02 Ιουνίου, 2021 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2021 - 16:45

Μαλακόπουλος: “Για άλλη μια φορά με έσωσε ο Θεός σήμερα”

Διαδώστε:
Μαλακόπουλος: “Για άλλη μια φορά με έσωσε ο Θεός σήμερα”

“Για άλλη μια φορά με έσωσε ο Θεός σήμερα. Δεν κρατάω τίποτα άλλο εκτός από την ευλογία που είχα να μην χτυπήσω σοβαρά. Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να κατακτήσω ένα μετάλλιο καθώς το τεχνητό μου μέλος έσπασε στο πρώτο μου άλμα. Με στεναχωρεί πολύ. Με πληγώνει αλλά είμαι ευτυχισμένος που θα ξανά έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ και να κάνω αυτό που αγαπώ. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Αυτή είναι η ζωή. Γεμάτη απρόοπτα και δυσκολίες. Το θέμα είναι να τις ξεπερνάμε. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε.Μου δίνετε δύναμη! Είμαι καλά! Συνεχίζουμε!”.

Αυτά αναφέρει στη συγκινητική, επίκαιρη ανάρτησή του, ο Στέλιος Μαλακόπουλος, ένας απο τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές με αναπηρία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 

ΠΗΓΗ: Fb Σταύρος Γουναρίδης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων