24/02/2020 24/02/2020 Μέσα στα πλαίσια των πνευματικών δραστηριοτήτων της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Περιστερίου, το νεανικό χορευτικό και θεατρικό τμήμα, το απόγευμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020 έδωσε μια προσεγμένη μουσικοχορευτικοθεατρική παράσταση με θέμα: “Μάνα εσύ” στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου. Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης, Ιερείς της Μητροπόλεως του και...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 18:08

«Μάνα εσύ» στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου

Διαδώστε:
«Μάνα εσύ» στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου

Μέσα στα πλαίσια των πνευματικών δραστηριοτήτων της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Περιστερίου, το νεανικό χορευτικό και θεατρικό τμήμα, το απόγευμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020 έδωσε μια προσεγμένη μουσικοχορευτικοθεατρική παράσταση με θέμα: “Μάνα εσύ” στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.

Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης, Ιερείς της Μητροπόλεως του και πάρα πολλοί χριστιανοί από το Περιστέρι.

Στο τέλος της παράστασης ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης συνεχάρη ολόψυχα τους συντελεστές του έργου την κ. Μαργαρίτα Δημητριάδη (θυγατέρα του Ιερέα του Καθεδρικού Ναού π. Νεκταρίου Δημητριάδη), τον κ. Δημήτριο Μπουραντώνη, ως και τον υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος της Μητροπόλεως μας π. Νεκτάριο Δημητριάδη.

Ευλόγησε την προσπάθεια των νεανικών ομάδων τόσο για την άρτια εμφάνισή τους, που καταχειροκροτήθηκε όσο και για το ευαίσθητο και πάντα επίκαιρο θέμα που επέλεξαν να παρουσιάσουν δηλαδή το αγαπημένο πρόσωπο της Μητέρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων