27/09/2021 27/09/2021 Την Κυριακή τελέσθηκαν τα εγκαίνια του νέου Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Στούπας στη Δυτική Μάνη υπό των Σεβ. Μητροπολιτών Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ και Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου. Ο συγκεκριμένος ναός θεμελιώθηκε το 2003 από τον αείμνηστο ιερέα π. Νικόλαο Πρέκα, (πρώην λιμενικός), καταγομένου από την Αμοργό και εγκατεστημένου μετά την χειροτονία...
27 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 18:51

Μάνης και Σιατίστης εγκαινίασαν Ιερό Ναό (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Μάνης και Σιατίστης εγκαινίασαν Ιερό Ναό (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή τελέσθηκαν τα εγκαίνια του νέου Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Στούπας στη Δυτική Μάνη υπό των Σεβ. Μητροπολιτών Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ και Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου.

Ο συγκεκριμένος ναός θεμελιώθηκε το 2003 από τον αείμνηστο ιερέα π. Νικόλαο Πρέκα, (πρώην λιμενικός), καταγομένου από την Αμοργό και εγκατεστημένου μετά την χειροτονία του στη Στούπα, με την συμπαράσταση πολλών ευεργετών και δωρητών, μεταξύ των οποίων και του κ. Παναγιώτου Ρήγα, διδασκάλου, ο οποίος και παρέστη στην τελετή των εγκαινίων, άγων το 102ο έτος της ηλικίας του.

Η συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου από την ηρωική Μακεδονία στην ηρωική Μάνη, προσέδωσε μεγάλη ευλογία στην όλη ιερή τελετουργία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων