05/11/2020 05/11/2020 Με αφορμή τα 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου (9-11-1920), η Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης θα έχει την χαρά να έχει κοντά της (διαδικτυακά λόγω COVID-19) τον Θεολόγο, συγγραφέα κ. Μανώλη Μελινό ο οποίος έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα στα βιβλία του με τον Άγιο Νεκτάριο. Ο Μ. Μελινός στις 9 Νοεμβρίου και...
05 Νοεμβρίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2020 - 22:09

Μανώλης Μελινός: «Μίλησα με τον Άγιο Νεκτάριο»

Διαδώστε:
Μανώλης Μελινός: «Μίλησα με τον Άγιο Νεκτάριο»

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου (9-11-1920), η Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης θα έχει την χαρά να έχει κοντά της (διαδικτυακά λόγω COVID-19) τον Θεολόγο, συγγραφέα κ. Μανώλη Μελινό ο οποίος έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα στα βιβλία του με τον Άγιο Νεκτάριο. Ο Μ. Μελινός στις 9 Νοεμβρίου και ώρα 21.00, θα αναπτύξει το θέμα: «Μίλησα με τον Άγιο Νεκτάριο» και θα παρουσιάσει ανέκδοτες φωτογραφίες από την ζωή του Αγίου Νεκταρίου αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι γνώρισαν τον Άγιο και με τους οποίους συνομίλησε.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΛΙΝΟ:

Διευθύνει τήν Βιβλιοθήκη τῆς Ἱ. Συνόδου. Ὑπηρέτησε στήν Διεύθυνση Ἐκδόσεων τῆς Ἀποστολικῆς Διακονίας. Διετέλεσε Ὑπεύθυνος τοῦ Γραφείου Τύπου τῆς Ἱερᾶς Συνόδου καί Διευθυντής Εἰδήσεων τοῦ Ραδιοφωνικοῦ Σταθμοῦ της. Ἐπιμελεῖται καί παρουσιάζει ραδιοφωνικές καί τηλεοπτικές ἐκπομπές μέ θέματα θεολογικά, ἱστορικά, πολιτισμού, προβολῆς νέων ἐκδόσεων καί ἄλλα σύγχρονα καί διαχρονικά. Παραλλήλως ὑπηρετεῖ τόν Ἱ. Ἄμβωνα, δίδοντας συγχρόνως διαλέξεις εἰς διαφόρους χώρους. Ἔγραψε κι ἐξέδωσε – 28 βιβλία εκ των οποίων 2 με τίτλο “Μίλησα με τον Άγιο Νεκτάριο” Σε αυτά περιγράφονται 61 + 1 μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι έζησαν και συνομίλησαν με τον Άγιο Νεκτάριο. Τον Άγιο του 20ου αιώνα!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων