02/01/2024 02/01/2024 Τη βούληση της κυβέρνησης ότι το νομοθετικό σχέδιο για το γάμο ομοφύλων το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων θα ψηφιστεί όταν έρθει η ώρα, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας ότι παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ακούει με σεβασμό τη φωνή της Εκκλησίας, η Εκκλησίας δεν νομοθετεί. Μιλώντας σήμερα το πρωί στον...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 11:50

Μαρινάκης για γάμο ομοφύλων: “Δεν νομοθετεί η Εκκλησία, ακούμε τις απόψεις με σεβασμό”

Διαδώστε:
Μαρινάκης για γάμο ομοφύλων: “Δεν νομοθετεί η Εκκλησία, ακούμε τις απόψεις με σεβασμό”

Τη βούληση της κυβέρνησης ότι το νομοθετικό σχέδιο για το γάμο ομοφύλων το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων θα ψηφιστεί όταν έρθει η ώρα, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας ότι παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση ακούει με σεβασμό τη φωνή της Εκκλησίας, η Εκκλησίας δεν νομοθετεί.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 για μια σειρά θεμάτων τα οποία θα απασχολήσουν την κυβέρνηση το επόμενο διάστημα, ο κ. Μαρινάκης  ρωτήθηκε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια τονίζοντας ότι, θα ψηφιστεί και διευκρίνισε πως «δεν υπάρχει ‘μπρος – πίσω’. Ο πρωθυπουργός δεν νομοθετεί με βάση τις ευρωεκλογές ή το πολιτικό κόστος», είπε, συμπληρώνοντας πως, «δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία, δεν υπήρξε ανακοίνωση χρόνου, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε μία σειρά μεταρρυθμίσεων που θα ψηφιστούν σε βάθος τετραετίας. Δεν έχει υπάρξει χρονοδιάγραμμα».

Για το αν θα ερωτηθεί η Εκκλησία σχετικά, τόνισε πως, «δεν νομοθετεί η Εκκλησία, ακούμε τις απόψεις με σεβασμό» και για τον χρόνο ψήφισης του νομοσχεδίου, είπε πως, «το ‘όλα στην ώρα τους δεν έχει να κάνει με υπεκφυγές».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων