13/05/2019 13/05/2019 Στις 7 Μαΐου 2019 ομάδα 40 μαθητών του 5ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου επισκέφθηκε το Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες. Τους μαθητές συνόδευε ο υποδιευθυντής του σχολείου πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Ταγαράκης και άλλοι καθηγητές. Τους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος, εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην...
13 Μαΐου, 2019 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2019 - 13:33

Μαθητές από Π. Φάληρο στις αντιπροσωπεία της Εκκλησίας στις Βρυξέλλες

Διαδώστε:
Μαθητές από Π. Φάληρο στις αντιπροσωπεία της Εκκλησίας στις Βρυξέλλες

Στις 7 Μαΐου 2019 ομάδα 40 μαθητών του 5ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου επισκέφθηκε το Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες. Τους μαθητές συνόδευε ο υποδιευθυντής του σχολείου πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωσήφ Ταγαράκης και άλλοι καθηγητές. Τους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος, εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην ΕΕ και ο συνεργάτης του Πρωτοπρεσβύτερος δρ. Γεώργιος Λέκκας. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν αρκετά για την Ευρωπαϊκή Ένωση, να θέσουν ερωτήσεις και να πάρουν ένα μεσημεριανό κέρασμα. Το αποκορύφωμα της επίσκεψης ήταν ένα πρόγραμμα με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς που τα παιδιά παρουσίασαν στον ευρύχωρο κήπο της Αντιπροσωπείας υπό την καθοδήγηση της θεολόγου του σχολείου κ. Αμαλίας Σιούτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων