08/03/2020 08/03/2020 Παρά την κακοκαιρία και το πολύ κρύο, δεκάδες χιλάδες πιστοί και οι άλλοι πολίτες βγήκαν εκ νέου στον δρόμο σε όλες τις πόλεις του Μαυροβουνίου, ώστε να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους κατά του νόμου για την θρησκευτική ελευθερία, ο οποίος φέρνει διακρίσεις πρός την Ορθόδοξη Εκκλησία. Στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, μαζί με τον λαό, ήταν...
08 Μαρτίου, 2020 - 22:58
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2020 - 23:15

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Δεκάδες χιλιάδες πιστοί στον δρόμο παρά τη βροχή

Διαδώστε:
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Δεκάδες χιλιάδες πιστοί στον δρόμο παρά τη βροχή

Παρά την κακοκαιρία και το πολύ κρύο, δεκάδες χιλάδες πιστοί και οι άλλοι πολίτες βγήκαν εκ νέου στον δρόμο σε όλες τις πόλεις του Μαυροβουνίου, ώστε να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους κατά του νόμου για την θρησκευτική ελευθερία, ο οποίος φέρνει διακρίσεις πρός την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, μαζί με τον λαό, ήταν ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος και ο Επίσκοπος Μεθόδιος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

“Οι πρόγονοί μας κτίσανε αυτό το κράτος, τον πολιτισμό του, το δίκαιο του, και πάνω απ’ όλα και πρίν απ’ όλα την πίστη του. Γι’ αυτό δεν πρέπει να φοβάται κανεις αυτά τα παιδιά συνηγμένα εδώ. Οι λιτανείες γίνονται για να ξεπεραστεί το μίσος μεταξύ των αδελφών”.

“Εδώ στις συγκεντρώσεις μας δεν υπάρχουν διακρίσεις, διαφορές , όλοι καλούμαστε να είμαστε αδέλφια. Ο Κύριος μας καλεί να συμφιλιωθούμε μεταξύ μας, να συγχωρέσουμε ο ένας τον άλλον, και αυτό είναι που ζητάει ο λαός μας από τον Πρόεδρο, από την Κυβέρνηση και από την Βουλή. Ζητάμε να σώσουν την τιμή της χώρας αυτής από την ανομία του νόμου που φέρανε και ο οποίος χτυπάει το είναι του λαού μας”.

“Ζητάμε τα ίσια δικαιώματα με όλες τις θρησκείες και τίποτα περισότερο, τίποτε λιγότερο. Θέλουμε κράτος δικαίου. Αγωνιζόμαστε για το κράτος ισότητος και δικαιοσύνης, να είμαστε όλοι ίσιοι και ελεύθεροι. Αυτός ο νόμος είναι ρατσιστικός και έχει σκοπό να καταστρέψει την Ορθοδοξία στην χώρα μας. Δεν θα το επιτρέψουμε”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων