12/08/2020 12/08/2020 Δεν έχουν τέλος οι διώξεις εναντίον της Ορθοδοξίας στο Μαυροβούνιο. Χθες, οδήγηθηκαν στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν, τρεις ιερείς και ο δήμαρχος της πόλης Χέρτσεγκ Νόβι, της παραθαλάσσιας αυτής πόλης που βρίσκεται στην είσοδο του Ριζονικού Κόλπουκαι στους πρόποδες του Όρους Όργιεν. Οι Εισαγγελέας ζήτησε πρόσθετη κατάθεση σχετικά με Θεία Λειτουργία που ετελέσθη στις 21...
12 Αυγούστου, 2020 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 8:33

Μαυροβούνιο: Νέες διώξεις εναντίον Ιερέων

Διαδώστε:
Μαυροβούνιο: Νέες διώξεις εναντίον Ιερέων

Δεν έχουν τέλος οι διώξεις εναντίον της Ορθοδοξίας στο Μαυροβούνιο. Χθες, οδήγηθηκαν στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν, τρεις ιερείς και ο δήμαρχος της πόλης Χέρτσεγκ Νόβι, της παραθαλάσσιας αυτής πόλης που βρίσκεται στην είσοδο του Ριζονικού Κόλπουκαι στους πρόποδες του Όρους Όργιεν.

Οι Εισαγγελέας ζήτησε πρόσθετη κατάθεση σχετικά με Θεία Λειτουργία που ετελέσθη στις 21 Ιουνίου, στην οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο παραβιάστηκαν τα περιοριστικά μέτρα, που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση για τον έλεγχο της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων