26/12/2020 26/12/2020 Εγκρίθηκαν από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή του Μαυροβουνίου, οι τροποποιήσεις σχετικά με τον Νόμο για την Ελευθερία της Θρησκείας και το Νομικό καθεστώς των Θρησκευτικών Κοινοτήτων. Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Μαυροβουνίου Βλαντιμίρ Λεποσάβιτς, δήλωσε στην επιτροπή ότι ο ισχύων νόμος για την ελευθερία της θρησκείας περιέχει κανόνες που είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί και ότι εφαρμόστηκε...
26 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2020 - 9:41

Μαυροβούνιο: Στη Βουλή ο νέος θρησκευτικός νόμος

Διαδώστε:
Μαυροβούνιο: Στη Βουλή ο νέος θρησκευτικός  νόμος

Εγκρίθηκαν από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή του Μαυροβουνίου, οι τροποποιήσεις σχετικά με τον Νόμο για την Ελευθερία της Θρησκείας και το Νομικό καθεστώς των Θρησκευτικών Κοινοτήτων.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Μαυροβουνίου Βλαντιμίρ Λεποσάβιτς, δήλωσε στην επιτροπή ότι ο ισχύων νόμος για την ελευθερία της θρησκείας περιέχει κανόνες που είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί και ότι εφαρμόστηκε με σκοπό να εισάγει διακρίσεις. Πρόσθεσε επίσης, ότι οι προτεινόμενες αλλαγές αποκαθιστούν το αίσθημα του δικαίου για τις εκκλησίες και τις θρησκευτικές κοινότητες.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πρωθυπουργός Ζντράβκο Κριβοκάπιτς πρότεινε στο Κοινοβούλιο να τροποποιήσει την ημερήσια διάταξη της ερχόμενης Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου, και να εισάγει προς ψήφιση το σχέδιο νόμου με τις αλλαγές που έχουν προταθεί

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων