05/04/2019 05/04/2019 Εντείνονται οι διώξεις Χριστιανών στην Κεντρική Ασία. τα τελευταία κρούσματα έρχονται από το Τατζικιστάν, όπου η κυβέρνηση έκαψε 5.000 χριστιανικά ημερολόγια και υιοθέτησε νέο νόμο για την θρησκεία ενισχύοντας τον κυβερνητικό έλεγχο πάνω στην εκκλησία. Ειδικότερα, έχει τεθεί σε ισχύ στην χώρα νόμος που απαγορεύει στα παιδιά κάτω των δέκα ετών να παρακολουθούν τα μυστήρια της...
05 Απριλίου, 2019 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2019 - 10:51

Μαζικές διώξεις Χριστιανών στην Κεντρική Ασία

Διαδώστε:
Μαζικές διώξεις Χριστιανών στην Κεντρική Ασία

Εντείνονται οι διώξεις Χριστιανών στην Κεντρική Ασία. τα τελευταία κρούσματα έρχονται από το Τατζικιστάν, όπου η κυβέρνηση έκαψε 5.000 χριστιανικά ημερολόγια και υιοθέτησε νέο νόμο για την θρησκεία ενισχύοντας τον κυβερνητικό έλεγχο πάνω στην εκκλησία.

Ειδικότερα, έχει τεθεί σε ισχύ στην χώρα νόμος που απαγορεύει στα παιδιά κάτω των δέκα ετών να παρακολουθούν τα μυστήρια της εκκλησίας. Το Τατζικιστάν είναι στο νούμερο 29 της λίστας του Open Doors’ World Watch List, με τις πιο επικίνδυνες χώρες να είναι κανείς Χριστιανός.

Όσοι γονείς δεν συμμορφώνονται με την νέα νομοθεσία διώκονται ποινικά και τους επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα. Επίσης, οι Χριστιανοί διώκονται, εξυβρίζονται και κακοποιούνται με την ανοχή των δημοσίων αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων