11/02/2019 11/02/2019 Intervistë e gazetarit të radios «Ngjallja» Nikolla Barkaj me Mitropolitin e Korçës, Hirësi Joanin «Mbi dashurinë për Perëndinë dhe atdheun» (Radio «Ngjallja»)
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2019 - 20:24

"Mbi dashurinë për Perëndinë dhe atdheun"

Διαδώστε:
"Mbi dashurinë për Perëndinë dhe atdheun"

Intervistë e gazetarit të radios «Ngjallja» Nikolla Barkaj me Mitropolitin e Korçës, Hirësi Joanin
«Mbi dashurinë për Perëndinë dhe atdheun»

(Radio «Ngjallja»)

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων