02/06/2023 03/06/2023 Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, αλλά και την επίσκεψη στο Άγιον Όρος όπου θα μετέβαινε μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο την παραμονή και ανήμερα του Αγίου...
02 Ιουνίου, 2023 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 11:03

Με κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ακυρώνει την επίσκεψη στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Με κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ακυρώνει την επίσκεψη στο Άγιον Όρος

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, αλλά και την επίσκεψη στο Άγιον Όρος όπου θα μετέβαινε μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα. Έχουν ενίοτε, όμως, και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του COVID. Είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικία μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει. Εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία. Αλλά, βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεο μου. Μείνετε συντονισμένοι.», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο που ανήρτησε.

Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, προκειμένου να απευθύνει ομιλία σε κατοίκους της περιοχής και να πραγματοποιήσει βόλτες στα τοπικά καταστήματα και αγορές.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, επρόκειτο να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιον Όρος, όπου, μεταξύ άλλων, θα επισκέπτονταν τις Καρυές και την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων