20/05/2020 20/05/2020 Φορώντας μάσκες, τηρώντας αποστάσεις και άλλους υγειονομικούς  κανόνες θα μπορούν επισκέπτονται οι προσκυνητές τους Αγίους Τόπους στο Ισραήλ μόλις ανοίξουν τα σύνορα της χώρας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti, το οποίο επικαλείται πηγές από τη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Μάρτιο, το Ισραήλ εισήγαγε μια υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για όλους τους τουρίστες...
20 Μαΐου, 2020 - 8:26
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 8:01

Με περιορισμούς ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι

Διαδώστε:
Με περιορισμούς ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι

Φορώντας μάσκες, τηρώντας αποστάσεις και άλλους υγειονομικούς  κανόνες θα μπορούν επισκέπτονται οι προσκυνητές τους Αγίους Τόπους στο Ισραήλ μόλις ανοίξουν τα σύνορα της χώρας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti, το οποίο επικαλείται πηγές από τη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Μάρτιο, το Ισραήλ εισήγαγε μια υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για όλους τους τουρίστες και τους προσκυνητές λόγω της πανδημίας.
Τα μέτρα αυτά σε συνδυασμό με τη απαγόρευση των συγκεντρώσεων άνω των 10 ατόμων οδήγησε στη μαζική ακύρωση των εκδρομών ενόψει του Πάσχα.
Αυτά τα μέτρα ισχύουν έως τις 31 Μαΐου.
«Οι ιεροί χώροι, σύμφωνα με το νόμο, υπακούουν στους ίδιους κανόνες με τους άλλους δημόσιους χώρους. Επομένως, θα υπόκεινται στον κανόνα της κοινωνικής απόστασης, στην υποχρέωση να φοράνε μάσκες και στην υποχρέωση απολύμανσης” υπογραμμίζει δικηγόρος στο ρωσικό πρακτορείο.

Ανάλογα μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει και η Παλαιστινιακή Αρχή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων