28/04/2023 28/04/2023 Με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν τα αστικά λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης την Πρωτομαγιά, συνεπεία της συμμετοχής των εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην 24ωρη απεργία που  προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ. Όπως ενημερώνει με σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες καθώς και η...
28 Απριλίου, 2023 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2023 - 15:37

Θεσσαλονίκη: Με προσωπικό ασφαλείας η κυκλοφορία των αστικών την Πρωτομαγιά

Διαδώστε:
Θεσσαλονίκη: Με προσωπικό ασφαλείας η κυκλοφορία των αστικών την Πρωτομαγιά

Με προσωπικό ασφαλείας θα κυκλοφορήσουν τα αστικά λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης την Πρωτομαγιά, συνεπεία της συμμετοχής των εργαζομένων του ΟΑΣΘ στην 24ωρη απεργία που  προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ.

Όπως ενημερώνει με σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων