13/01/2022 13/01/2022 Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στην ΠΕ Φλώρινας δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ δεν θα γίνουν τα μαθήματα στα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στην Φλώρινα. Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Εορδαίας, ενώ στους δήμους...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 20:56

Με προβλήματα η λειτουργία των σχολικών μονάδων στη Δυτική Μακεδονία

Διαδώστε:
Με προβλήματα η λειτουργία των σχολικών μονάδων στη Δυτική Μακεδονία

Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στην ΠΕ Φλώρινας δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ δεν θα γίνουν τα μαθήματα στα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στην Φλώρινα.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Εορδαίας, ενώ στους δήμους Κοζάνης, Σερβίων, Βελβεντού και Βοίου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9.15 πμ. Στο Δήμο Γρεβενών και στον Δήμο Καστοριάς τα μαθήματα στα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 9.15 πμ.

 

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων