14/12/2023 14/12/2023 Το πιο γλυκό αντίο είπαν τα «παιδιά του πολέμου» από την Ουκρανία στον πρέσβη Σεργίι Σουτένκο που επιστρέφει στο Κίεβο μετά από πέντε χρόνια πολύτιμης υπηρεσίας στην Ελλάδα. Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σοφία Βούλτεψη, που είχε οργανώσει την ασφαλή άφιξη στη χώρα μας των παιδιών, και ο κ. Σουτένκο, επισκέφθηκαν τα παιδιά που...
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 17:37

Με συγκίνηση ο αποχαιρετισμός στον Ουκρανό πρέσβη από τα «παιδιά του πολέμου»

Διαδώστε:
Με συγκίνηση ο αποχαιρετισμός στον Ουκρανό πρέσβη από τα «παιδιά του πολέμου»

Το πιο γλυκό αντίο είπαν τα «παιδιά του πολέμου» από την Ουκρανία στον πρέσβη Σεργίι Σουτένκο που επιστρέφει στο Κίεβο μετά από πέντε χρόνια πολύτιμης υπηρεσίας στην Ελλάδα.

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σοφία Βούλτεψη, που είχε οργανώσει την ασφαλή άφιξη στη χώρα μας των παιδιών, και ο κ. Σουτένκο, επισκέφθηκαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον της οργάνωσης “The Home Project” της Σοφίας Κουβελάκη.

Είναι αυτά τα δεύτερα Χριστούγεννα που τα παιδιά θα γιορτάσουν μακριά από την πατρίδα τους, αλλά με πολλή αγάπη και θαλπωρή.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης τα παιδιά πήραν τα δώρα τους, με τους μεγάλους να θυμούνται εκείνο το Μεγάλο Σάββατο του 2022, όταν έφθασαν στην Ελλάδα μωρά της αγκαλιάς και τώρα πηγαίνουν στο σχολείο και μιλάνε ελληνικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων