29/03/2023 29/03/2023 Ο χρυσός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, λέει ότι με τη βοήθεια του Θεού θα υλοποιήσει τον νέο κολυμβητικό μαραθώνιό του από τη Σητεία μέχρι τα Χανιά. «Είναι ένας στόχος, ένα όνειρο δικό μου να κολυμπήσω μια μεγάλη απόσταση κι αυτή η μεγάλη απόσταση έρχεται μετά την επιτυχία, που είχαμε τον Νοέμβριο Ρόδο-Πανορμίτη-Σύμη μία απόσταση...
29 Μαρτίου, 2023 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 21:12

Με τη βοήθεια του Θεού ο παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα κολυμπήσει Σητεία – Χανιά

Διαδώστε:
Με τη βοήθεια του Θεού ο παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα κολυμπήσει Σητεία – Χανιά

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, λέει ότι με τη βοήθεια του Θεού θα υλοποιήσει τον νέο κολυμβητικό μαραθώνιό του από τη Σητεία μέχρι τα Χανιά.

«Είναι ένας στόχος, ένα όνειρο δικό μου να κολυμπήσω μια μεγάλη απόσταση κι αυτή η μεγάλη απόσταση έρχεται μετά την επιτυχία, που είχαμε τον Νοέμβριο Ρόδο-Πανορμίτη-Σύμη μία απόσταση 50 χιλιόμετρα. Τώρα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη απόσταση. Τα όνειρα όρια δεν έχουν.

Αυτό, που έχω να πω επειδή με ρωτάει πολύς κόσμος αν φοβάμαι ή αν το εγχείρημα μπορεί να πραγματοποιηθεί, γιατί επέλεξα αυτή την απόσταση και τους απαντώ ότι ‘’ναι, φοβάμαι, κάθε μέρα σκέφτομαι την απόσταση, το κάθε μέτρο και τους πόνους που θα προέλθουν μετά από όλα αυτά τα χιλιόμετρα’’. Μιλάμε για μια απόσταση 250χλμ, τα οποία πρώτα ο Θεός αν μας το επιτρέψει ο καιρός και η θάλασσα θα τερματίσουμε μετά από έξι μέρες κολύμπι», είπε ο κ. Ταϊγανίδης στην ΕΡΤ3.

«Το πρόγραμμα, που κάνω με τον προπονητή μου, Γιώργο Αδάμ και τον ευχαριστώ πολύ γιατί δίχως αυτόν δε θα επιχειρούσα τέτοια εγχειρήματα, είναι να κολυμπάμε περίπου 10-12 ώρες την ημέρα και τις υπόλοιπες να ξεκουραζόμαστε. Θα είμαστε μέσα στη θάλασσα. σε βάρκα επάνω την ώρα της ξεκούρασης.

 

Στη βάρκα θα είναι η ομάδα μου, μια ομάδα γιατρών, πάρα πολύς κόσμος, φίλοι από εδώ την Κρήτη και απ’ όλη την Ελλάδα, που θέλουν να δουν αυτό το μεγάλο εγχείρημα, να υπάρξει μια στήριξη.

Τα χιλιόμετρα όλα θα είναι παράκτια, δηλαδή δε θα είμαστε πολύ μακριά από την ακτή, θέλουμε να δει όλος ο κόσμος την προσπάθεια και τον αγώνα μας και να μπορεί να συμμετέχει κι αυτός με τα θετικά μηνύματα, που θα δεχόμαστε.

Όλο το εγχείρημα θα είναι βιντεοσκοπημένο, θα υπάρχουν drones», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Παραολυμπιονίκης Χ. Ταϊγανίδης μιλά στο ope.gr για την πίστη του στο Θεό και αποκαλύπτει ότι θα προσφέρει μετάλλιό του στον Πανορμίτη (audio)

Ο Παραολυμπιονίκης Χ. Ταϊγανίδης παρέδωσε το μετάλλιο στον Πανορμίτη (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Οι Τούρκοι παρενόχλησαν τον Παραολυμπιονίκη που εκπλήρωνε το τάμα του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων