12/03/2019 12/03/2019 Με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Αρμενικής Κοινότητας με επικεφαλής τον τοποτηρητή του μητροπολίτη της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας Ελλάδας, αρχιμανδρίτη Χορέν Αρακελιάν. Η συνάντηση είχε ως επίκεντρο τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τη συμπλήρωση 350 χρόνων λειτουργίας της Αρμενικής Εκκλησίας του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, στο Ηράκλειο αλλά και σε...
12 Μαρτίου, 2019 - 14:30

Με την Αρμενική Κοινότητα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Διαδώστε:
Με την Αρμενική Κοινότητα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Αρμενικής Κοινότητας με επικεφαλής τον τοποτηρητή του μητροπολίτη της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας Ελλάδας, αρχιμανδρίτη Χορέν Αρακελιάν.

Η συνάντηση είχε ως επίκεντρο τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή τη συμπλήρωση 350 χρόνων λειτουργίας της Αρμενικής Εκκλησίας του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, στο Ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη. Η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Κρήτης για τη στήριξη της Περιφέρειας στα θέματα που απασχολούν την αρμενική κοινότητα στο νησί.

Ο κ. Αρναουτάκης σημείωσε πως -σε συνεννόηση με την Εκκλησία της Κρήτης και το Οικουμενικό Πατριαρχείο- υπάρχουν καλή διάθεση και καλό κλίμα ώστε να μπορέσει η Περιφέρεια να συνεισφέρει στις εκδηλώσεις για τα 350 χρόνια της Αρμενικής Εκκλησίας στο νησί.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Αρμενικής Εκκλησίας στο Ηράκλειο, Αντώνιος Βερναδής και το μέλος της Αρμενικής Επιτροπής, Σάντυ Αβενισιάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων