22/05/2024 23/05/2024 Ο ΠΑΟΚ είναι Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-2024. Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε με μια αντεπίθεση που θα μνημονεύεται για χρόνια, να επικρατήσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των play off κόντρα σε όλους τους δυνατούς αντιπάλους του. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέδειξαν πως είχαν πίστη για το πρωτάθλημα τόσο με όσα έκαναν στον αγωνιστικό...
22 Μαΐου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024 - 1:11

Με την εικόνα της Παναγίας οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πίστη για το πρωτάθλημα

Διαδώστε:
Με την εικόνα της Παναγίας οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πίστη για το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ είναι Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-2024. Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε με μια αντεπίθεση που θα μνημονεύεται για χρόνια, να επικρατήσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των play off κόντρα σε όλους τους δυνατούς αντιπάλους του.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέδειξαν πως είχαν πίστη για το πρωτάθλημα τόσο με όσα έκαναν στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από αυτόν, με ορισμένες κινήσεις να αποδεικνύουν πως ήταν μια γροθιά. Πέρα από τη σκληρή δουλειά, κάθε αθλητής χρειάζεται κάποιες ψυχικές βάσεις για να δίνει το 100% του εαυτού του.

Από την περασμένη Κυριακή όταν ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε το πρωτάθλημα, έχει γίνει πολύ δημοφιλές το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους παίκτες στα αποδυτήρια να δίνουν υπόσχεση νίκης γονατισμένοι γύρω από μια Ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας. Ένα απαραβίαστο τυπικό που οι παίκτες του ΠΑΟΚ τηρούν πριν από κάθε παιχνίδι.

Μπορεί να ρωτήσει κανείς: «Η Παναγία έχει καμιά θέση να παρεμβαίνει σε τόσο κοσμικά θέματα όπως ο αγώνας ενός πρωταθλήματος;». Ασφαλώς και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Ευλογία ζητάς από την Παναγία για οποιαδήποτε προσπάθεια κάνεις, για οποιαδήποτε απόφαση και αν παίρνεις.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν την εικόνα της Παναγίας στη μέση:

@paokfootball Let’s talk about mentality! Let’s talk about passion! ⚫⚪ #PAOK #FightBack #PAOKFamily #MrEffective #Schwab #fyp #fy #greece #football #SKG #video #PAOKTV ♬ πρωτότυπος ήχος – PAOK FC

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων