22/12/2020 22/12/2020 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία την ενημέρωσε διεξοδικά για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Η κ. Αγγελοπούλου παρουσίασε, επίσης, στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επετειακή...
22 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2020 - 12:26

Με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» συναντήθηκε η ΠτΔ

Διαδώστε:
Με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» συναντήθηκε η ΠτΔ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία την ενημέρωσε διεξοδικά για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η κ. Αγγελοπούλου παρουσίασε, επίσης, στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επετειακή νομισματική συλλογή, που αντλεί έμπνευση από σημαντικούς σταθμούς της ελληνικής ιστορίας.

Από την πλευρά της, η κ. Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε την κ. Αγγελοπούλου για την ενημέρωση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η ανάγκη αντιμετώπισης της πανδημίας, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στη σπουδαιότητα αυτής της ιστορικής επετείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων