28/10/2021 28/10/2021 Με την υποστολή της σημαίας στον Λευκό Πύργο από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό, ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι επετειακές εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό της Θεσσαλονίκης. Φέτος, ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κι ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού ύψωσαν στον...
28 Οκτωβρίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2021 - 22:11

Με την υποστολή της σημαίας στον Λευκό Πύργο έπεσε η αυλαία

Διαδώστε:
Με την υποστολή της σημαίας στον Λευκό Πύργο έπεσε η αυλαία

Με την υποστολή της σημαίας στον Λευκό Πύργο από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό, ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι επετειακές εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό της Θεσσαλονίκης.

Φέτος, ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κι ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού ύψωσαν στον Λευκό Πύργο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, την ίδια σημαία που είχε τοποθετηθεί το 2012, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων