14/11/2019 14/11/2019 Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αρκαλοχωρίου βρέθηκε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψης η κ. Ζαχαράκη συναντήθηκε με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα, με τον οποίο όπως τόνισε η ίδια είχε μια ουσιαστική συζήτηση για την αλληλεγγύη και τα προγράμματα στήρθξης και εκπαίδευσης των πολιτών. “Μια μεγάλη...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 16:59

Με τον Μητρ. Αρκαλοχωρίου συναντήθηκε η υφ. Παιδείας

Διαδώστε:
Με τον Μητρ. Αρκαλοχωρίου συναντήθηκε η υφ. Παιδείας

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αρκαλοχωρίου βρέθηκε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη. Στο πλαίσιο της επίσκεψης η κ. Ζαχαράκη συναντήθηκε με τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα, με τον οποίο όπως τόνισε η ίδια είχε μια ουσιαστική συζήτηση για την αλληλεγγύη και τα προγράμματα στήρθξης και εκπαίδευσης των πολιτών.

“Μια μεγάλη αγκαλιά από τα παιδιά του Δημοτικού και του Ειδικού δημοτικού και νηπιαγωγείου Αρκαλοχωρίου. Κι ένα θερμό καλωσόρισμα από τους εκπαιδευτικούς που μου έδειξαν με περηφάνια το όμορφο και φωτεινό σχολείο τους. Με μια υπέροχη βιβλιοθήκη αλλά και χώρους με βιβλία σε όλο το σχολείο. Φεύγω με ζωγραφιές των παιδιών, σημειώσεις για τα κτηριακά θέματα του ειδικού σχολείου αλλά και μια υπόσχεση για επιστροφή σύντομα! Ευχαριστώ τα στελέχη της αυτοδιοίκησης της περιοχής για την αναλυτική περιγραφή των θεμάτων και τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου για την ουσιαστική συζήτηση που κάναμε για την αλληλεγγύη και τα προγράμματα στήριξης και εκπαίδευσης των πολιτών” αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων