15/11/2021 15/11/2021 Ως επικεφαλής της εθνικής αντιπροσωπείας θα συμμετάσχει σήμερα στην 41η Διάσκεψη της UNESCO, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδεία, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Παρίσι, η Υπουργός, σήμερα Δευτέρα 15/6: ⁃ θα συναντήσει τον ομόλογό της Γάλλο Υπουργό Παιδείας, Jean-Michel...
15 Νοεμβρίου, 2021 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2021 - 9:45

Με τον Μητροπολίτη Γαλλίας θα συναντηθεί η Νίκη Κεραμέως

Διαδώστε:
Με τον Μητροπολίτη Γαλλίας θα συναντηθεί η Νίκη Κεραμέως

Ως επικεφαλής της εθνικής αντιπροσωπείας θα συμμετάσχει σήμερα στην 41η Διάσκεψη της UNESCO, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδεία, την Επιστήμη και τον Πολιτισμό, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Παρίσι, η Υπουργός, σήμερα Δευτέρα 15/6:

⁃ θα συναντήσει τον ομόλογό της Γάλλο Υπουργό Παιδείας, Jean-Michel Blanquer
⁃ θα ξεναγηθεί στην έκθεση του Λούβρου με θέμα τη «Γέννηση της σύγχρονης Ελλάδας», που διοργανώνεται με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821
⁃ θα συνομιλήσει με τον πρόσφατα ενθρονισθέντα Μητροπολίτη Γαλλίας Δημήτριο.

Αύριο, Τρίτη 16/11, η Νίκη Κεραμέως:

⁃ θα συμμετάσχει σε συνέδριο που διοργανώνει ο Γάλλος Υπουργός Παιδείας για την προώθηση της διδασκαλίας των Αρχαίων Γλωσσών στην Ευρώπη με θέμα:
“Europe et langues anciennes – nouvelles questions, nouvelles pratiques” – Ευρώπη και αρχαίες γλώσσες – νέα ζητήματα, νέες πρακτικές.

και θα συναντηθεί

⁃ με τη Stefania Giannini, αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια, αρμόδια για θέματα εκπαίδευσης της UNESCO
⁃ με τον Mathias Cormann, Γενικό Διευθυντή του ΟΟΣΑ και τον Andreas Schleicher, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Παιδείας και Δεξιοτήτων του ΟΟΣΑ και εμπνευστή του διεθνούς προγράμματος αξιολόγησης μαθητών PISA
⁃ με την Αγλαΐα Μπαλτά, Πρέσβη της Ελλάδας στη Γαλλία, τη Φωτεινή Κολλάρα, Αναπληρώτρια Επικεφαλής του Συντονιστικού Γραφείου Εκπαίδευσης Βρυξελλών και το Γιώργο Πρεβελάκη, Πρέσβη της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων