17/12/2021 17/12/2021 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στη Θράκη, πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, επισκέψεις σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς. Ο κ. Χαρδαλιάς παράθεσε δείπνο στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης όπου μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κ. Παντελεήμων. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Στρατηγείο του Δ΄...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 11:03

Με τον Μητροπολίτη Ξάνθης συναντήθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Διαδώστε:
Με τον Μητροπολίτη Ξάνθης συναντήθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στη Θράκη, πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, επισκέψεις σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς. Ο κ. Χαρδαλιάς παράθεσε δείπνο στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης όπου μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κ. Παντελεήμων.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Στρατηγείο του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης. Ενημερώθηκε για την αποστολή, το έργο, καθώς και για τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Σώματος, των Σχηματισμών και των Μονάδων υπαγωγής του. Από την έδρα του Δ΄ ΣΣ, ο κ. Χαρδαλιάς συνομίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Αρχιφύλακα και το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου «Πλαγιών – Στρατιώτη Γεωργίου Κοντσαλάκη».

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ ΣΣ, επισκέφτηκε τα Στρατόπεδα «Επίλαρχου Θεοδόσιου Στεφανίδη» στη Ξάνθη και «Υποστράτηγου Δημήτριου Παπαποστόλου» στη Γλαύκη, το 212 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ) στη Ξάνθη, καθώς και το Τάγμα Εθνοφυλακής Εχίνου.

Κατά τις επισκέψεις, ο κ. Χαρδαλιάς, ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Μονάδων και του Νοσοκομείου για την αποστολή, το έργο τους και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, με το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό, τους Εθνοφύλακες, τους νοσηλευόμενους στο 212 ΚΙΧΝΕ καθώς και με τους συνοδούς τους.

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς παράθεσε δείπνο στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, στο οποίο παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κ. Παντελεήμων, ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης Μπιλάλ Καρά Χαλήλ, οι Δήμαρχοι Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσεπέλης, Αβδήρων κ. Γεώργιος Τσιτιρίδης, Μύκης κ. Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν και Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, ο Διευθυντής Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης (Υπουργείου Εξωτερικών) Σύμβουλος Πρεσβείας Α΄ κ. Συμεών Τέγος, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Ελένη Ραφαέλα, οι Διοικητές Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ξάνθης Πύραρχος Ιωάννης Αραμπατζής και ο Λιμενάρχης Πόρτο Λάγους Υποπλοίαρχος ΛΣ Ευάγγελος Σακκόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων