19/01/2021 19/01/2021 Στην Αίγυπτο βρίσκεται, από χθες, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Όπως έγινε γνωστό από τον επίσημο λογαριασμό στο twitter του ΓΕΕΘΑ, ο κ. Φλώρος συναντήθηκε με τον υπουργό ‘Αμυνας της Αιγύπτου στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι ( General Mohamed Zaki) και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων (Α/ΓΕΕΔ) αντιστράτηγο...
19 Ιανουαρίου, 2021 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2021 - 13:44

Με τον Πατρ. Αλεξανδρείας συναντάται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Διαδώστε:
Με τον Πατρ. Αλεξανδρείας συναντάται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Στην Αίγυπτο βρίσκεται, από χθες, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως έγινε γνωστό από τον επίσημο λογαριασμό στο twitter του ΓΕΕΘΑ, ο κ. Φλώρος συναντήθηκε με τον υπουργό ‘Αμυνας της Αιγύπτου στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι ( General Mohamed Zaki) και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων (Α/ΓΕΕΔ) αντιστράτηγο Mohamed Farid Hegazy.

Για την επίσημη επίσκεψη του στην Αίγυπτο, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έγραψε χθες σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό στο τουίτερ: «Επίσημη επίσκεψή μου από σήμερα στην Αίγυπτο! Εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις με τον Α/ΓΕΕΔ και τον ΥΠΑΜ στο Κάιρο! Οι στενοί δεσμοί μεταξύ των Ενόπλων μας Δυνάμεων ενισχύονται συνεχώς».

Αύριο Τετάρτη  ο κ. Φλώρος θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα έχει συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων