09/05/2024 10/05/2024 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από την Παρασκευή 10 Μαΐου έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 προκειμένου να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη Οικία Καβάφη, μετά από πρόσκληση του Πρόεδρου του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνη Παπαδημητρίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα συναντηθεί επίσης με τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και...
09 Μαΐου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024 - 1:34

Με τον Πατριάρχη Θεόδωρο θα συναντηθεί η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Αλεξάνδρεια

Διαδώστε:
Με τον Πατριάρχη Θεόδωρο θα συναντηθεί η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Αλεξάνδρεια

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από την Παρασκευή 10 Μαΐου έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 προκειμένου να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη Οικία Καβάφη, μετά από πρόσκληση του Πρόεδρου του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνη Παπαδημητρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα συναντηθεί επίσης με τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’, καθώς και με μέλη των Ελληνικών Κοινοτήτων Αλεξανδρείας και Καΐρου.

(Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων