04/12/2020 04/12/2020 Τον πρέσβη της Ρωσίας στη Σερβία υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς στις 24 Νοεμβρίου 2020.  Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Βούτσιτς ζήτησε από τον Ρώσο διπλωμάτη να μεταφέρει στον Πρόεδρο της Ρωσίας τον κ. Πούτιν το ευχαριστώ του Σέρβου Προέδρου για τα συλλυπητήρια για την κοίμηση του Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου....
04 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2020 - 13:06

Με τον πρέσβη της Ρωσίας συναντήθηκε ο Α. Βούτσιτς

Διαδώστε:
Με τον πρέσβη της Ρωσίας συναντήθηκε ο Α. Βούτσιτς

Τον πρέσβη της Ρωσίας στη Σερβία υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς στις 24 Νοεμβρίου 2020. 

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Βούτσιτς ζήτησε από τον Ρώσο διπλωμάτη να μεταφέρει στον Πρόεδρο της Ρωσίας τον κ. Πούτιν το ευχαριστώ του Σέρβου Προέδρου για τα συλλυπητήρια για την κοίμηση του Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Ο Πρόεδρος της Σερβίας τόνισε ότι η παρουσία του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, στην Εξόδιο Ακολουθία μαρτυρεί την εγγύτητα στη σχέση της Ρωσικής και της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας καθώς και των λαών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων