24/10/2019 24/10/2019 Με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών κ.  Μάικ Πομπέο, συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος. Ο κ. Πομπέο συνεχάρη τον Προκαθήμενο της αυτοκέφαλης Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την παραλαβή του βραβείου Αθηναγόρας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αλλά και για τις προσπάθειές του «στην διατήρηση της θρησκευτικής πίστης στην Ουκρανία». Κατά τη...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 12:29

Με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ συναντήθηκε ο Μητρ. Κιέβου

Διαδώστε:
Με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ συναντήθηκε ο Μητρ. Κιέβου

Με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών κ.  Μάικ Πομπέο, συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος.

Ο κ. Πομπέο συνεχάρη τον Προκαθήμενο της αυτοκέφαλης Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την παραλαβή του βραβείου Αθηναγόρας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αλλά και για τις προσπάθειές του «στην διατήρηση της θρησκευτικής πίστης στην Ουκρανία».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησαν εκφράστηκαν επίσης ανησυχίες για την κατάσταση στην Κριμαία και το Ντονμπάς, που ελέγχονται από τη Ρωσία, αλλά και η ελπίδα για ειρηνική διευθέτησή της μέσω της διπλωματικής οδού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων