04/11/2023 04/11/2023 Πτώσεις δέντρων και κλαδιών καταγράφονται σε δεκάδες σημεία της Ξάνθης, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από πτώσεις κλαδιών, καταστροφές προκληθηκαν σε οροφές σπιτιών και ηλιακούς θερμοσίφωνες αλλά και στα γήπεδα της ΕΠΣ. Οι ουρανοί άνοιξαν λίγο πριν το μεσημέρι, με έναν ανεμοστρόβιλο να κάνει την εμφάνισή του διασχίζοντας ένα μικρό τμήμα της Ξάνθης, προκαλώντας ωστόσο...
04 Νοεμβρίου, 2023 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2023 - 15:12

Μεγάλες καταστροφές στην Ξάνθη από την κακοκαιρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μεγάλες καταστροφές στην Ξάνθη από την κακοκαιρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πτώσεις δέντρων και κλαδιών καταγράφονται σε δεκάδες σημεία της Ξάνθης, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από πτώσεις κλαδιών, καταστροφές προκληθηκαν σε οροφές σπιτιών και ηλιακούς θερμοσίφωνες αλλά και στα γήπεδα της ΕΠΣ.

Οι ουρανοί άνοιξαν λίγο πριν το μεσημέρι, με έναν ανεμοστρόβιλο να κάνει την εμφάνισή του διασχίζοντας ένα μικρό τμήμα της Ξάνθης, προκαλώντας ωστόσο μεγάλες καταστροφές.

Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων έξω από το super market, στην ανατολική είσοδο της πόλης, ο ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, δημιουργώντας πρωτόγνωρες εικόνες. Πολίτες που αντίκρισαν το συμβάν δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Σε μικρή απόσταση και επί της οδού Γ. Κονδύλη, στον γνωστό δρόμο με τα πλατάνια της Ξάνθης, ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε δεκάδες πτώσεις κλαδιών, τα οποία έπεσαν πάνω στον δρόμο ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Πηγή: xanthinea.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων