17/07/2023 17/07/2023 Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, σε δασική έκταση στο Λουτράκι. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του korinthostv.gr, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προληπτική απομάκρυνση από τις περιοχές Καλλιθέα, Πευκιά, Ειρήνη, ενώ εκκενώνονται και κατασκηνώσεις. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.   ⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣ 🔥 Δασική πυρκαγιά στην...
17 Ιουλίου, 2023 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2023 - 16:20

Μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι και στο Καπαρέλλι Βοιωτίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι και στο Καπαρέλλι Βοιωτίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, σε δασική έκταση στο Λουτράκι.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του korinthostv.gr, στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προληπτική απομάκρυνση από τις περιοχές Καλλιθέα, Πευκιά, Ειρήνη, ενώ εκκενώνονται και κατασκηνώσεις. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

 

Φωτιά εν τω μεταξύ ξέσπασε σήμερα και στο Καπαρέλλι Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση και σε αυτή την φωτιά επιχειρούν εναέρια μέσα. Υπενθυμίζεται ότι μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη βρίσκεται τόσο στον Κουβαρά και στο Λουτράκι. Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην είσοδο του χωριού.

Στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς οι άνεμοι που πνέουν είναι ισχυροί και σπρώχνουν τις φλόγες στο περιαστικό δάσος, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να κινδυνεύουν σπίτια.

Στο μέτωπο τη φωτιάς βρίσκονται επίσης υδροφόρες των ΟΤΑ αλλά και χωματουργικά μηχανήματα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων