09/04/2020 09/04/2020 «Μένουμε σπίτι – Μένουμε ΟΑΚ» – Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης δηλώνει δυναμικά το παρόν μέσα από το Διαδίκτυο, κατ’ εοτύτη τη δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και ολόκληρη την οικουμένη λόγω της απειλής εξαπλώσεως του ιού του κοροναϊού. Η Ορθόδοξος Ακαδημία που  επί 52 και πλέον έτη παλεύει για την ευημερία της ανθρωπότητας, για μία...
09 Απριλίου, 2020 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 19:22

Μένουμε σπίτι – Μένουμε Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Διαδώστε:
Μένουμε σπίτι – Μένουμε Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

«Μένουμε σπίτι – Μένουμε ΟΑΚ» – Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης δηλώνει δυναμικά το παρόν μέσα από το Διαδίκτυο, κατ’ εοτύτη τη δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και ολόκληρη την οικουμένη λόγω της απειλής εξαπλώσεως του ιού του κοροναϊού.

Η Ορθόδοξος Ακαδημία που  επί 52 και πλέον έτη παλεύει για την ευημερία της ανθρωπότητας, για μία κοινωνία χωρίς τις ασθένειες των προκαταλήψεων και του μίσους, συνεχίζει να εκπέμπει το μήνυμα της ανθρωπιάς και του Πολιτισμού και δηλώνει δυναμικά το παρόν και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Για περισσότερα επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα της ΟΑΚ

 

 

ΔΕΙΤΕ – «Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Βιβλιοθήκη»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων