23/03/2020 23/03/2020 Το γεγονός ότι παραμένουμε στο σπίτι λόγω της φετινής, επιβληθείσας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ λόγω της απειλής εξάπλωσης του ιού του κορονοϊού, δε μάς εμποδίζει να βγούμε στο μπαλκόνι μας και να υψώσουμε τη γαλανόλευκη ενόψει της εθνικής πανηγύρεως της 25ης Μαρτίου. Ευλογημένο είναι να διατηρούμε εις τον νου μας ότι οι σημαίες μας φέρουν τον Σταυρόν...
23 Μαρτίου, 2020 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 20:31

Μένουμε Σπίτι – Σηκώνουμε τη σημαία ψηλά

Διαδώστε:
Μένουμε Σπίτι – Σηκώνουμε τη σημαία ψηλά

Το γεγονός ότι παραμένουμε στο σπίτι λόγω της φετινής, επιβληθείσας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ λόγω της απειλής εξάπλωσης του ιού του κορονοϊού, δε μάς εμποδίζει να βγούμε στο μπαλκόνι μας και να υψώσουμε τη γαλανόλευκη ενόψει της εθνικής πανηγύρεως της 25ης Μαρτίου.

Ευλογημένο είναι να διατηρούμε εις τον νου μας ότι οι σημαίες μας φέρουν τον Σταυρόν τόσο επί του ενδύματος τους, πάνω αριστερά, όσο και τις περισσότερες φορές επί της κορυφής του κονταριού τους, σε περίπτωση που αναρτώνται μετ’ αυτού.

Κάθε τέτοια ύψωση και τους τιμίους προγόνους θα τιμήσει που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα, αλλά και το σπιτικό μας θα στολίσει, θα θωρακίσει και θα προφυλάξει η εξωτερική ύψωση του Σταυρού, καθώς αυτός ευρίσκεται ραμμένος στο ένδυμα της σημαίας μας ή στέκεται επί της κορυφής του κονταριού της.

Ζήτω ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου μας!

Ζήτω η 25η Μαρτίου!

ΦΩΤΟ: Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων