17/12/2019 24/12/2019 “Πρόκειται για μια μεγάλη ησυχαστική μορφή που μέσα στην ησυχία έζησε την ένταση της κοινωνίας μας και μέσα στη σιωπή μπόρεσε να μιλήσει πολύ δυνατά στον Θεό για όλους τους ανθρώπους. Να έχουμε την ευχή του και η Εκκλησία μας να αναδεικνύει πάντα τέτοιους ανθρώπους που θα μας εμπνέουν με την ασκητική τους ζωή” ανέφερε...
17 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 21:55

“Μέσα στη σιωπή μπόρεσε να μιλήσει πολύ δυνατά στον Θεό”

Διαδώστε:
“Μέσα στη σιωπή μπόρεσε να μιλήσει πολύ δυνατά στον Θεό”
“Πρόκειται για μια μεγάλη ησυχαστική μορφή που μέσα στην ησυχία έζησε την ένταση της κοινωνίας μας και μέσα στη σιωπή μπόρεσε να μιλήσει πολύ δυνατά στον Θεό για όλους τους ανθρώπους. Να έχουμε την ευχή του και η Εκκλησία μας να αναδεικνύει πάντα τέτοιους ανθρώπους που θα μας εμπνέουν με την ασκητική τους ζωή” ανέφερε χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων σε αποκλειστική του δήλωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος στο Πρακτορείο “Ορθοδοξία” στο πλαίσιο της Μεγάλης χθεσινής εκδήλωσης για μία σπουδαία προσωπικότητα της Ορθοδοξίας, τον Γέροντας Ιωσήφ τον Ησυχαστή.
    Αναλυτικότερα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» με την ευκαιρία της επετειακής εκδόσεως από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστού, «Επιστολές και Ποιήματα (60 χρόνια από την κοίμηση του)».
Δείτε το βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων