05/10/2020 05/10/2020 Μεσίστια κυματίζει η Σημαία στη Θεολογική Σχολή Αθηνών καθώς σήμερα είναι η Εξόδιος Ακολουθία του καθηγητού Μέγα Φαράντου. Η Θεολογική Σχολή εξέδωσε σχετικό ψήφισμα για την σημερινή ημέρα θλίψης για να τιμήσει τον Ομότιμο Καθηγητή της Δογματικής και Χριστιανικής Ηθικής. Διαβάστε το σχετικό ψήφισμα:  Η Θεολογική Σχολή, αλλά και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,...
05 Οκτωβρίου, 2020 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2020 - 15:16

Μεσίστια σήμερα η Σημαία της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Διαδώστε:
Μεσίστια σήμερα η Σημαία της Θεολογικής Σχολής Αθηνών

Μεσίστια κυματίζει η Σημαία στη Θεολογική Σχολή Αθηνών καθώς σήμερα είναι η Εξόδιος Ακολουθία του καθηγητού Μέγα Φαράντου. Η Θεολογική Σχολή εξέδωσε σχετικό ψήφισμα για την σημερινή ημέρα θλίψης για να τιμήσει τον Ομότιμο Καθηγητή της Δογματικής και Χριστιανικής Ηθικής.

Διαβάστε το σχετικό ψήφισμα: 

Η Θεολογική Σχολή, αλλά και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκαν την εκδημία του Μ. Φαράντου, Ομότιμου Καθηγητού της Δογματικής και της Χριστιανικής Ηθικής, πολυγραφότατου συγγραφέα πλήθους επιστημονικών πραγματειών και συγγραμμάτων στο χώρο της Θεολογίας, με ευρείες προεκτάσεις στη Φιλοσοφία, τη Ψυχολογία, την Κοινωνιολογία και τη Φυσική, προπαντός φωτισμένου διδασκάλου πλείστων γενεών αποφοίτων της Σχολής.

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας του εκδημήσαντος, θα κατατεθεί εκ μέρους της Θεολογικής Σχολής στέφανος, ενώ η σημαία της θα κυματίζει μεσίστια.

Ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι Πρόεδροι των Τμημάτων Θεολογίας και Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας και όλο το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό εκφράζουμε προς τους οικείους του εκλιπόντος τα θερμά μας συλλυπητήρια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων