14/12/2023 14/12/2023 Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας αποφάσισε να μειώσει τις φορές που θα χτυπούν οι καμπάνες εκκλησίας σε περιοχή της Μεσσηνίας, ύστερα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκου που επικαλέστηκε πως θίγεται η οικιακή του γαλήνη. Το δικαστήριο αποφάσισε να σταματήσουν οι καμπάνες τις ώρες κοινής ησυχίας και κατά τα ημίωρα μέχρι να συζητηθεί η υπόθεση, που έχει...
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 11:57

Μεσσηνία: Δικαστική απόφαση να μην χτυπά η καμπάνα Εκκλησίας τις ώρες κοινής ησυχίας

Διαδώστε:
Μεσσηνία: Δικαστική απόφαση να μην χτυπά η καμπάνα Εκκλησίας τις ώρες κοινής ησυχίας

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας αποφάσισε να μειώσει τις φορές που θα χτυπούν οι καμπάνες εκκλησίας σε περιοχή της Μεσσηνίας, ύστερα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκου που επικαλέστηκε πως θίγεται η οικιακή του γαλήνη.

Το δικαστήριο αποφάσισε να σταματήσουν οι καμπάνες τις ώρες κοινής ησυχίας και κατά τα ημίωρα μέχρι να συζητηθεί η υπόθεση, που έχει οριστεί για τις 12 Μαρτίου του 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η συγκεκριμένη προσωρινή διαταγή δεν αφορά εκκλησία στην πόλη της Καλαμάτας, αλλά σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος, που χειρίστηκε την υπόθεση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πηγή: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων