03/01/2021 03/01/2021 Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha και ANT1, καθώς, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, εντοπίστηκαν κρούσματα του μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Το νέο, μεταλλαγμένο, στέλεχος του κορωνοϊού φέρεται να εντοπίστηκε και στη χώρα μας σε ταξιδιώτες που κατέφθασαν από το Ηνωμένο Βασίλειο την προηγούμενη βδομάδα, όπως μετέδωσαν οι...
03 Ιανουαρίου, 2021 - 21:06

Μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού και στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού και στην Ελλάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha και ANT1, καθώς, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, εντοπίστηκαν κρούσματα του μεταλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Το νέο, μεταλλαγμένο, στέλεχος του κορωνοϊού φέρεται να εντοπίστηκε και στη χώρα μας σε ταξιδιώτες που κατέφθασαν από το Ηνωμένο Βασίλειο την προηγούμενη βδομάδα, όπως μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Πιο συγκεκριμένα, τα κρούσματα εντοπίστηκαν μετά από τεστ στο Ιατροβιολογικό Ίδρυμα της Ακαδημίας Αθηνών.

Στην πτήση που έφτασε από τη Βρετανία την προηγούμενη βδομάδα περίπου έξι με επτά άτομα είχαν βρεθεί θετικά στον ιό. Από αυτά, τα τέσσερα είχαν μολυνθεί με το νέο στέλεχος.

Οι ασθενείς έχουν τεθεί σε καραντίνα εξ αρχής, ενώ η Πολιτική Προστασία παρακολουθεί στενά και τους επιβάτες που βρίσκονταν σε κοντινές θέσεις με τα κρούσματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων